Klub użytkowników Chrysler Stratus.
Witam.
Mówią na mnie Radol.
Postanowiłem założyć forum i klub dla jeżdżących autami Chrysler Stratus.
Mam nadzieję, że będzie wielu chętnych do uczestnictwa w nim i we wspólnych zlotach i wyprawach, także zachęcam do rejestracji i do zabawy.
Cześć wszystkim
Mam na imie Krzysiek, mieszkam w łodzi i jeżdżę jedną z odmian Stratusa czyli Plymouth'em Breeze z 99 roku.
Jak już będzie Nas więcej to myślę że będziemy sobie wzajemnie pomagać przy Naszych "amerykanach"
Pozdrawiam
Witam,trochę porobiłem przy moim autku więc chętnie podzielę się moją wiedzą z Wami,w końcu jak by nie spojrzeć jeździmy stratusami.....
Witam Witek z Tzebnicy. Obecnie chrysler 300m ale nie długo wraca Stratus który już był w przeszłości . Jak bede cos wieedział do dorzuce swoje 5 groszy
Witam, Robert się kłania. Swoim bordowym, dwulitrowym, zagazowanym bezdachem jeżdżę od około 1,5 roku. Jak na razie bez większych wpadek z jego strony. Pozdrawiam Wszystkich.
Heja!
Bartek, 21 latek z Elbląga, Chrysler Stratus 1995 rok, 2.5l V6, gaz sekwencja, samochód od roku w moich rękach.
Zarejestrowany i ubezpieczony na mnie, naprawiany również za własne pieniążki, także mniej więcej wiem, jak i gdzie tanio można takie auta naprawiać.
Przyszłosciowo myslę na temat 300M, ale to piesń przyszłosci (wrzesień/październik)
Pozdrawiam!
Witam Was wszystkich również w imieniu założyciela strony radol'a i zapraszam do brania udziału w "życiu" Naszego forum
Ponieważ ciągle Nas przybywa (powolutku) to mam nadzieję że rozkręcimy tą impreze na dobre
Wasze porady będa cenne dla kolejnych właścicieli stratusów i ich bliźniaczych modeli
Witam Wszystkich Użytkowników Tego Wyjątkowego Forum !
Mam na imię Kacper i jestem z Kalisza,można mnie spotkać na wielu forach o samochodach amerykańskich pod nick'iem Lincoln1998 ...
Pozdrawiam
Witam wszystkich
Nazywam sie Tomasz jestem z Białegostoku latam swoja "kryska" 2,5 V6 LE ,oprocz wielu problemow z zawieszeniem z porzodu to jestem zadowolony z posiadania tego auta ,
pozdrawiam
Witam wszystkich miłośników STRATUSA i jego bliźniaków.
Wołają na mnie PARA. Od trzech lat jestem szczęśliwym posiadaczem Chrysler Stratus 2.5 V6 Automat 95r, przez cały ten czas nie zawiódł mnie ani razu.
Pozdrawiam
Witam serdecznie wszystkich i Pozdrawiam z Podkarpacia.
Obecnie posiadam drugą generację Dodge Stratusa 2,4i SE 2006r i jak do tej pory mnie nie zawiódł ten ani jego wcześniejsza wersja.
Pozdrawiam Piotrek
Ostatnio edytowany przez dolas338 (2012-04-30 16:32:48)
New babe on board
hejka wszystkim:)
Ostatnio edytowany przez chevrolet@onet.pl (2012-05-16 17:17:54)
Witam. Jestem Piotrek, mam 24lat i jestem z Zabrza. Stratusa mam od października 2011
piotrek napisał:
Witam. Jestem Piotrek, mam 24lat i jestem z Zabrza. Stratusa mam od października 2011
Siemanko...
rumar72 napisał:
witam wszystkich jestem użytkownikem chryslera stratusa mam na imie Mariusz jestem z lublina
cześć Mariusz
rumar72 napisał:
witam wszystkich jestem użytkownikem chryslera stratusa mam na imie Mariusz jestem z lublina
Siemka...
rumar72 napisał:
witaj